Diễn đàn dafabet

Unfortunately no one can be told what FluxBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

#1 2020-08-14 03:08:52

BynumTiffany
Member
From: Denmark, Boeslunde
Registered: 2020-08-13
Posts: 5

ενώ οι χρήστες περιηγούνται στο Διαδίκτυο μέσω VPN

Η Kaspersky έχει επεκτείνει τις δυνατότητες προστασίας δεδομένων στις τελευταίες ενημερώσεις στην premium έκδοση του Kaspersky VPN Secure Connection.
Η ανάλυση περιστατικών από την Kaspersky για δύο περιπτώσεις στην Ευρώπη και την Ασία αποκάλυψε ότι το VHD ransomware – που συζητήθηκε για πρώτη φορά δημόσια την άνοιξη του 2020 – ανήκει και λειτουργείται από την ομάδα Lazarus, μια εξέχουσα ομάδα APT της Βόρειας Κορέας.

Η λύση βελτιώνει τώρα το απόρρητο των χρηστών στο Διαδίκτυο

κλείνοντας όλη την κίνηση από μια συσκευή αν χαθεί η σύνδεση VPN.
Επομένως, πολλοί χρήστες στρέφονται σε ένα VPN για να προστατεύσουν τα προσωπικά τους δεδομένα κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο.
Η νέα έκδοση επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε προηγουμένως μη διαθέσιμο διαδικτυακό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση της Kaspersky

defending digital privacy: taking personal protection to the next level, αρκετοί είναι αυτοί που δηλώνουν ότι εφαρμόζουν πρόσθετα μέτρα απορρήτου κατά την περιήγησή τους στο Διαδίκτυο.
Μεταξύ άλλων –και το πιο σημαντικό– οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν ένα backdoor, το οποίο ήταν μέρος ενός πλαισίου πολλαπλών πλατφορμών που ονομάζεται MATA, το οποίο ανέφερε πρόσφατα η Kaspersky και συνδέεται με τον προαναφερθέντα παράγοντα απειλής λόγω ορισμένων ομοιοτήτων στον κώδικα και στην αξιοποίηση.
Τα δύο πέμπτα (43%) το κάνουν για να αποκρύψουν τα δεδομένα τους από ψηφιακούς εγκληματίες και το 37% θέλει να προστατεύσει τα δεδομένα του από τους ιστότοπους που επισκέπτεται.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για την προστασία του διαδικτυακού απορρήτου και την απόκρυψη προσωπικών πληροφοριών από αδιάκριτα βλέμματα είναι η εγκατάσταση μιας λύσης διαδικτυακής ασφάλειας όπως ένα VPN και η έκθεση αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιείται ήδη από το 40% των χρηστών του διαδικτύου.     Ωστόσο, η διασφάλιση ότι η λύση αυτή διατηρεί το απόρρητο των χρηστών εξαρτάται από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες.
The best way to keep safe is a VPN, a software that disrupts cyberattacks and tracking by hiding your location and browser activity.
Για παράδειγμα.

Εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο ενός χρήστη είναι ασταθής

ένα VPN ενδέχεται να διακοπεί για ένα χρονικό διάστημα, ο χρήστης να μην καταλάβει ότι αυτό έχει συμβεί και να μην λάβει τις σωστές προφυλάξεις.
Η νέα δυνατότητα προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ενώ οι χρήστες περιηγούνται στο Διαδίκτυο μέσω VPN.
Για να διασφαλιστεί ότι το διαδικτυακό απόρρητο ενός χρήστη δεν διακυβεύεται κατά λάθος και για να αποφευχθεί η απώλεια δεδομένων σε μια τέτοια κατάσταση, .

Το Kaspersky VPN Secure Connection έχει ενσωματώσει τη λειτουργία «Kill Switch»

Η νέα δυνατότητα προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ενώ οι χρήστες περιηγούνται στο Διαδίκτυο μέσω VPN.
Εξαλείφει τυχόν κινδύνους για τα δεδομένα τους, αποκλείοντας αυτόματα την πρόσβαση της συσκευής στο Διαδίκτυο έως ότου αποκατασταθεί η σύνδεση VPN.
Ο σκοπός αυτού είναι να αποφευχθεί η διαρροή εμπιστευτικών δεδομένων μέσω επισφαλούς σύνδεσης δικτύου.
Μετά την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την πιθανότητα λήψης λεπτομερειών σχετικά με τις δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο από τρίτα μέρη.
Η νέα έκδοση της λύσης παρέχει επίσης την ευκαιρία πρόσβασης σε περιεχόμενο που προηγουμένως δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω γεωγραφικών περιορισμών που εισήγαγαν διαφορετικοί ιστότοποι.
Σήμερα, πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες μπορούν να δηλώσουν την τοποθεσία του χρήστη λόγω μιας διεύθυνσης IP και αυτό μπορεί να εμποδίσει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε σημαντικές ειδήσεις ή πληροφορίες στο Διαδίκτυο.     «Η ασφαλής και ιδιωτική περιήγηση στο Διαδίκτυο παραμένει πρόκληση για πολλούς χρήστες καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός διαδικτυακών υπηρεσιών ενδιαφέρεται για την ψηφιακή μας ζωή, τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τα προσωπικά μας στοιχεία.
Επομένως, πολλοί χρήστες στρέφονται σε ένα VPN για να προστατεύσουν τα προσωπικά τους δεδομένα κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Χάρη στις νέες δυνατότητες στην premium έκδοση του Kaspersky VPN Secure Connection

υπάρχει τώρα μειωμένος κίνδυνος τρίτα μέρη να αποκτήσουν και να μοιραστούν τα δεδομένα σας.
Επιπλέον, η λύση διευρύνει τις ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με διαφορετικούς ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.
Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε εκτός της πατρίδας σας και κάποιο από τα αγαπημένα σας περιεχόμενα είναι απρόσιτο.

Το VPN μας σάς βοηθά να απολαύσετε πλήρως την υπηρεσία»

σχολιάζει η Marina Titova, Head of Consumer Product Marketing στην Kaspersky.

Η νέα έκδοση του Kaspersky VPN Secure Connection είναι διαθέσιμη σε συσκευές PC

Mac, Android και iOS.
Η λύση είναι διαθέσιμη σε δωρεάν και premium έκδοση.
Όλες οι προαναφερθείσες νέες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο στην premium έκδοση.
.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB